tirsdag 1. juni 2010

Ølkurs på Restaurant Havsmak


















Ølakademiet tilbyr i samarbeid med Restaurant Havsmak arrangementer, knyttet til øl i kombinasjon med fisk og skalldyr.

Du ønskes velkommen til et arrangement fylt av faglig og sosialt innhold om ølets rike. Ølakademiets ølkurs har fokus på ølkultur, ølhistorie, øltyper, ølsmaking og øl i kombinasjon med mat.

La deg underholde av en ølekspert. Du får en innføring i ølets verden og får være med på en reise, fra ølets begynnelse frem til i dag. Du lærer litt om det edle brygg og hvordan det lages. Hvorfor skåler vi? Hvordan skal vi velge øl i og til mat og hva er reglene? Ølakademiet gir deg de riktige svarene! I tillegg får du de gode øltipsene til fisk og skalldyr.

Kurset har varighet på ca 2 timer og inkluderer 3 håndpils, smaksprøver øl, diplom og gir en generell viten om øl, igjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor.

Vi smaker oss igjennom ulike ølkategorier som pils, hveteøl, bayer, trappistøl, porter og stout.

Kurset avholdes på Restaurant Havsmak i Henrik Ibsensgate 4.

Dato og tidspunkt etter avtale.

Pris kr. 490,- pr. person.
Mot et tillegg i prisen kan øltypene testes i kombinasjon med smaksprøver av fisk og skalldyr.

Foredraget gis på norsk og påmelding er bindende.
Min-/max antallet er 10-/40 personer.











I etterkant av Ølakademiets ølkurs nytes en tre retters meny i en av Norges beste fiske- og skalldyrrestauranter, der øl inngår som en viktig ingrediens i og til måltidet.

Priser fra kr. 485,- pr. person

Husk det må en øl til, før det er verdt å bli tørst!

Ta kontakt med oss for bestilling.

Restaurant Havsmak
Telefon: +47 24 13 38 00
E-post: post@havsmak.no
Hjemmeside: www.havsmak.no

Ølakademiet
Telefon: +47 486 00 180
E-post: post@ol-akademiet.no
Hjemmeside: www.ol-akademiet.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar