mandag 5. oktober 2009

Ølakademiets juleølsmaking



Bli med på juleølsmaking, å gi juleølet for 2010 terningkast! I etterkant av arrangementet serveres en tre retters spesial komponert meny, der juleøl inngår i alle rettene!

Du ønskes varmt velkommen til et spesialtilpasset kurs med juleøl, dets historie og tradisjon i Norge. Bryggeprosess og teknikker for smaking gjennomgås, før du vil være din egen øldommer og smake deg frem til det beste juleølet. Testen gjennomgås i fellesskap før vi gir ølsortene terningkast! Til sist får du med deg gode anbefalinger til julens mange gode retter.

Kurset har til hensikt å gi deg en god innsikt om juleølet, igjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor.

I etterkant av juleølsmakingen nytes en tre retters spesialkomponert meny, der juleøl inngår som viktig ingrediens i måltidet.

Akersberget
Maridalsveien 22
Dato og tidspunkt etter avtale.

Pris kr. 1090,- pr. person.
Inkluderer 2,5 timers kurs, 3 håndpils, smakstester øl, en liten
gave til jul, diplom og tre retters spesialkomponert meny.

Foredraget gis på norsk og påmelding er bindende.
Min-/max antallet er 10-/30 personer.

Den gode øl- og matopplevelsen vil bidra til at dette blir en minnerik kveld.

For reservasjon av ølkurs og bespisning:
Akersberget - Maridalsveien 22 - 0175 Oslo - Telefon: 22 20 94 95
E-post: post@akersberget.no

Ølakademiet - Telefon: 486 00 180
E-post: post@ol-akademiet.no
Hjemmeside: www.ol-akademiet.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar